Birou notarial Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina

Consultanță juridică și întocmire documente în Cluj-Napoca

Biroul notarial Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina își desfășoară activitatea în Cluj, din 2012. Începând cu anul 2018, serviciile cabinetului s-au extins prin colaborarea notarilor publici Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina și Harosa Romana. Astfel, cabinetul notarial a devenit Societatea Profesională Notarială “Biroul notarilor publici asociați Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina și Harosa Romana”.

De la înființare și până în prezent, notarul public Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina, împreună cu echipa administrativă formată din 6 persoane, se ocupă de întocmirea diverselor acte și documente necesare în funcție de situația dumneavoastră, precum și de redactarea contractelor.

De ce să apelați la serviciile notarului public Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina?

  • Consultanță juridică: indiferent de complexitatea solicitării dumneavoastră, notarul public Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina vă sfătuiește care sunt soluțiile disponibile și se asigură de pregătirea tuturor documentelor necesare.
  • Timp scurt de lucru în funcție de gradul de dificultate al solicitării: echipa biroului notarial este eficientă în întocmirea actelor și se asigură că problema dumneavoastră este rezolvată în cel mai scurt timp posibil.
  • Mediu plăcut: vă întâmpinăm într-o atmosferă destinsă și vă încurajăm să treceți pragul biroului notarial ori de câte ori întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de îndrumare pentru rezolvarea unei anumite situații.
  • Colaborare cu alți profesioniști: în cazul solicitărilor complexe, notarul public Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina lucrează împreună cu avocați, traducători, topografi și alți specialiști în diverse domenii de activitate.
  • Locație accesibilă: biroul notarial se află în centru orașului, în Piața Unirii, astfel că dispuneți de parcări publice în zonă.

Experiența profesională a notarului public Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina

  • Absolventă a Facultății de Drept UBB în anul 2008.
  • Absolventă în anul 2009 a studiilor de masterat “Instituții de Drept Privat” în cadrul Facultății de Drept UBB.
  • Participantă la numeroase conferințe în domeniul dreptului civil și a ariilor conexe.

Oricare ar fi natura problemei dumneavoastră, echipa cabinetului notarial răspunde prompt tuturor solicitărilor și vă oferă o varietate de servicii notariale.