Declarații și procuri

Întocmire declarație notarială

Modele de procuri generale și acte de împuternicire

Declarația notarială reprezintă un act încheiat de către un notar prin care dumneavoastră împuterniciți o altă persoană să vă reprezinte din punct de vedere legal. Astfel, puteți autoriza un membru al familiei sau pe altcineva să ia decizii în numele dumneavoastră sau să întreprindă diverse acțiuni.

În funcție de natura situației, există diverse procuri notariale pe care le puteți solicita.

 

Tipuri de declarații și procuri

  • Declarație trecere frontieră minori
  • Declarații asociat/administrator societate
  • Declarație sediu social societate
  • Declarație acord vecini construcție
  • Declarație bursă socială

Cabinetul notarial al notarului public Cărăbaș-Ghile Bianca Lavina elaborează și alte modele de declarații notariale solicitate de către instituțiile și autoritățile publice sau necesare raporturilor juridice dintre persoanele private.

Pentru întocmirea unei procuri generale sau a unui document de împuternicire în Cluj este nevoie de actele de identitate ale părților implicate (buletin de identitate, carte de identitate sau pașaport). Pentru anumite solicitări, sunt necesare și alte tipuri de documente care diferă de la caz la caz.

Înainte de a vă prezenta la biroul notarial din Cluj, vă recomandăm să luați legătura telefonic cu echipa noastră pentru a vă oferi informații detaliate, specifice cererii dumneavoastră.